Om oss

Kjell's VVS AS ble startet i 1987 av Gøril og Kjell Tiset i Rindal. Ved oppstart i Rindal besto arbeidet i sanitærinnstallasjoner i boliger og utvendig vann og avløp.

Etter ett år ble det ansatt en læregutt på grunn av økende arbeidsmengde. På grunn av konkurranse og nedgangstid økte firmaet sin virksomhet i nabokommuner. Dette resulterte i økt arbeidsmengde og arbeidstokken vokste.

I 1994 startet utbyggingen av metanolfabrikken på Tjeldbergodden i Aure kommune. Kjell's VVS AS var et av de første firma som ble involvert i prosjektet med rørleggerarbeider for boligrigger. Senere ble det oppdrag for Veidekke as med legging av ledninger i grunn og trykktesting. Neste trinn ble oppdrag for EEG Henriksen as med installasjon i bygg på prosessen som besto av sanitær, sprinkler og industrirørlegging. Kjell's VVS AS hadde også trykktesting av glassfiberrør, i alt ca 12.000 meter.

I 1996 startet firmaet med bygging av nytt hovedkontor med lager, verksted og utstilling på Stokkøyan industriområde i Rindal med ferdigstillelse i oktober i 1997.
I samme periode kjøpte firmaet industritomt på Tennhaugen industriområde like ved metanolfabrikken. Der ble det satt opp nytt bygg med lager, kontor og fem hybler.

Fra 1.januar 2000 ble firmaet omdannet til et konsern med to driftselskap, Kjell's VVS Rindal AS og Kjell's VVS Tjeldbergodden AS. Men fra januar 2007 ble disse to selskapa fusjonert og ble til et driftsselskap med navn Kjell's VVS AS igjen. Høsten 2008 avviklet vi avdelingen på Tjeldbergodden. Lokalene blir i dag leid ut til Siemens. Men vi utfører fremdeles litt arbeid i Aure. Hovedsakelig sanitær-rørlegging i hus og hytter.

Varme & Bad butikk, med egen serviceavdeling i Trondheim

I august 2007 åpnet Kjell's VVS AS en stor og fin Varme & Bad butikk i Trondheim. Til butikken har vi egen service avdeling tilknyttet.

Her tilbyr vi alt innen sanitær rørlegging. Vi tilbyr også totalrenovering av bad. Da har vi muligheten til å bidra helt fra starten med prosjektering og tegning av det nye badet. I tilllegg har butikken mange fine utstillinger som kan gi inspirasjon i planleggingsfasen, samt mye fint og nyttig tilbehør til det perfekte bad.

Firmaet har hovedkontor og forretningsadresse i Rindal. Avdelingen i Rindal jobber mest med større anlegg, men tar også på service rørlegging.

Kjell's VVS AS har i dag 16 ansatte, herav tre lærlinger. Firmaet tar på seg alt innenfor sanitær-rørlegging, sprinkler- og kjøleanlegg.


Skal du pusse opp badet, eller bare gjøre en forandring er det bare å ta kontakt. Vi er behjelpelige med både tegning og prosjektering.